Online-kurser

Jeg tilbyder nu små e-kurser, som kan købes her på hjemmesiden. Disse e-kurser inkluderer videosæt, der gennemgår de specifikke emner i detaljer. Du får ubegrænset adgang til disse videoer via et medlemslogin. Nogle e-kurser inkluderer en mulighed for at købe yderligere adgang til vores private FB-gruppe i en begrænset periode.

Hjælp! Ny hest i flokken! -En Guide til succesfuld integration af nye heste

Få styr på uroen i maven, og bevar overblikket når du lukker nye heste sammen eller ud i din flok. Vi kender det alle, nerverne kan nemt sidde udenpå tøjet, og risikoen for skader er høj når hestene skal lukkes sammen. Men der findes en bedre løsning, og mange ting som du kan gøre for at minimere risikoen og bevare overblikket og samtidig give hestene en bedre oplevelse. Mit 3 timers online kursus, inddelt i 12 mindre videoer, tager dig i dybden med hvordan du bedst får succes med at lukke en ny hest ind i flokken uanset om du har få eller mange heste sammen. Forløbet er inddelt med en intro video som fortæller dig hvordan du kan bruge materialet, og herefter 8 emne videoer som grundigt gennemgår delelementerne i processen med at få hestene succesfuldt integreret, og 3 Bonus videoer med integration af heste i flok. Produktet her klæder dig på til at vurdere hvordan hestene har det, hvordan du laver et godt set-up de første dage, og hvordan du vurderer hvornår hestene er klar til at blive lukket sammen.
 

Pris: 249 kr

Hjælp! Ny hest i flokken! -En Guide til succesfuld integration af nye heste

FLOKSTRUKTUR – hvad betyder flokkens sammensætning

I naturen lever hestene i flok, og kendskab til deres struktur og roller kan hjælpe os med at forstå og sammensætte vores tamheste bedre. En god flokstruktur kan øge hestenes trivsel og dermed deres sundhed og resultater, uanset om resultatet er på stævnepladsen eller i måden, I to er sammen på.

I forløbet fortæller jeg om hestenes naturlige flokstruktur og gennemgår rollerne for de forskellige køns- og aldersgrupper samt deres ansvar. I den sidste video opsummerer jeg og drager paralleller til, hvordan du kan omsætte informationerne til brug i dit eget hestehold.

 

Pris: 149 kr

Hjælp! Ny hest i flokken! -En Guide til succesfuld integration af nye heste