FLOKADFÆRD.DK FÆLLESSKAB

Dyk ned i hestens naturlige adfærd og trivsel med Helle

Bliv medlem af Flokadfærd.dk’s lukkede fællesskab. Her kan du få direkte sparring med Helle om dine egne problemstillinger og dele dine oplevelser med andre ligesindede hesteejere og professionelle, som også brænder for at skabe bedre vilkår i hestenes hverdag.

Fællesskabet foregår i en lukket Facebook-gruppe, hvor fokus er på hestens naturlige adfærd og trivsel. Emnerne dækker alt, hvad der omhandler hestens flokadfærd samt design af fold og stald.

Som medlem får du:

  •  Direkte adgang til at lægge videoer og fotos op af dine egne heste med mulighed for sparring
  • 2 planlagte Q&A med Helle hver måned, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål
  • En masse emnespecifikke opslag fra Helle – ofte understøttet med videoer
  • Erfaringsdeling om Helles egne foldombygninger og hesteflok
  • Vær blandt de første, der får information om nye kurser og foredrag hos Flokadfærd.dk

Online-kurser

Jeg tilbyder nu små e-kurser, som kan købes her på hjemmesiden. Disse e-kurser inkluderer videosæt, der gennemgår de specifikke emner i detaljer. Du får ubegrænset adgang til disse videoer via et medlemslogin. Alle vores onlinekurser findes på vores platform DHE Online. Du vil blive omdirigeret til platformen for at købe adgang. 

Hjælp! Ny hest i flokken! -En Guide til succesfuld integration af nye heste

Pris: 249 kr

Få styr på uroen i maven, og bevar overblikket når du lukker nye heste sammen eller ud i din flok. Vi kender det alle, nerverne kan nemt sidde udenpå tøjet, og risikoen for skader er høj når hestene skal lukkes sammen. Men der findes en bedre løsning, og mange ting som du kan gøre for at minimere risikoen og bevare overblikket og samtidig give hestene en bedre oplevelse. Mit 3 timers online kursus, inddelt i 12 mindre videoer, tager dig i dybden med hvordan du bedst får succes med at lukke en ny hest ind i flokken uanset om du har få eller mange heste sammen. Forløbet er inddelt med en intro video som fortæller dig hvordan du kan bruge materialet, og herefter 8 emne videoer som grundigt gennemgår delelementerne i processen med at få hestene succesfuldt integreret, og 3 Bonus videoer med integration af heste i flok. Produktet her klæder dig på til at vurdere hvordan hestene har det, hvordan du laver et godt set-up de første dage, og hvordan du vurderer hvornår hestene er klar til at blive lukket sammen.
 

Hjælp! Ny hest i flokken! -En Guide til succesfuld integration af nye heste

FLOKSTRUKTUR – hvad betyder flokkens sammensætning

Pris: 149 kr

I naturen lever hestene i flok, og kendskab til deres struktur og roller kan hjælpe os med at forstå og sammensætte vores tamheste bedre. En god flokstruktur kan øge hestenes trivsel og dermed deres sundhed og resultater, uanset om resultatet er på stævnepladsen eller i måden, I to er sammen på.

I forløbet fortæller jeg om hestenes naturlige flokstruktur og gennemgår rollerne for de forskellige køns- og aldersgrupper samt deres ansvar. I den sidste video opsummerer jeg og drager paralleller til, hvordan du kan omsætte informationerne til brug i dit eget hestehold.

 

Hjælp! Ny hest i flokken! -En Guide til succesfuld integration af nye heste

Webinar: Bedre veje til unghestes trivsel ved fravæning og flytning

Pris: 149 kr

Flokken er føl- og unghestenes klasseværelse. Det er her, de lærer deres sociale færdigheder og samler de erfaringer, der skal sikre dem tryghed i flokken fremadrettet. Derfor er det afgørende for hestens fremtidige sociale trivsel, at den er givet de bedste muligheder som ung.

I dette online webinar får du grundigt indblik i hestenes flokstruktur, samt hvorfor en følbørnehave ikke altid er helt godt, og hvad du skal være opmærksom på. I webinaret får du redskaber til, hvordan du vælger den bedste floksammensætning og hvordan du foretager flytninger af den unge hest så skånsomt som muligt, for at mindske stress og de stressrelaterede udfordringer, eksempelvis mavesår mm.