På denne side kan du vælge et medlemskab til de forskellige onlinekurser, jeg tilbyder. Ved at have et medlemskab sikrer du dig, at du får et login, der giver dig ubegrænset adgang til onlinekursernes materiale.

Bemærk venligst, at nogle onlinekurser har to muligheder: kun videoadgang eller videoadgang plus begrænset adgang til en privat Facebook-gruppe med adgang til Q&A med mig.

Sørg for kun at klikke på det kursus, du ønsker (med Facebook-gruppen eller ej), og ikke på begge, ellers kommer du til at betale dobbelt.

Når dit køb er gennemført, modtager du en bekræftelse på din konto i din e-mail med et aktiveringslink. Når din konto er aktiveret, har du adgang til dit onlinekursus.

[register_form]

Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Alle beløb er i DKK og er inklusiv moms.

Vi bruger en godkendt betalingsserver(STRIPE), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.